Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Ето необходимите съставки
Богато и пъстро ястие с много зеленчуци и месо
Освен че не изисква цяла кошница с продукти, става бързо и лесно
Добър вариант за закуска в събота сутрин
Поднесете готовите миди с ориз с чаша бяло вино в добра компания
Основната й съставка са тиквичките, а вкусът й е невероятен – пробвайте и няма да съжалите!
Сервира се върху канапе от сварен ориз и поръсено с накълцан пресен магданоз
Наричайте ястието както искате - лазаня, мусака, редена манджа, гратен, все е вкусно